Er zijn vele wegen die naar Rome leiden....VNB biedt een aantal bijzondere reismogelijkheden aan:
 
Fietsen van ’s-Hertogenbosch naar Rome
Rome is het kloppend hart van de katholieke kerk. Niet alleen is Vaticaanstad het zetel van de paus, ook vinden we in Rome voetsporen van de apostelen Paulus en Johannes. Met vier adembenemende hoofdbasilieken, de rijke Romeinse geschiedenis en vormgeving van de stad met de meest schitterende bouwwerken en Vaticaanstad met het Sint-Pietersplein maken Rome de Heilige stad die door iedereen bezocht zou moeten worden. Ben jij sportief? Wil jij op een bijzondere en uitzonderlijke manier pelgrimeren? Is fietsen één van jouw favoriete bezigheden? Ga dan met ons mee op de fiets naar Rome. Fietsen en betekenisvol ontmoeten passen namelijk perfect bij elkaar. Van ’s-Hertogenbosch naar de Heilige Stad In twee weken fiets jij van ’s-Hertogenbosch naar Rome. De route die je volgt voert langs de Rijn via Duitsland naar de Duitse en Zwitserse Alpen. Gedurende de tocht overnacht je op de meest authentieke en bijzondere locaties. Je beklimt de Albergpas en passeert de Italiaanse grens via het Zwitsers- Italiaanse Tirol. Met de zon in de rug volg je de Tiber die je vervolgens naar het eindstation van je fietstocht brengt: Rome. Hier ga jij op audiëntie bij de Paus, bezoek je Vaticaanstad en woon je het Urbi et orbi bij.

Beleven en betekenisvol ontmoeten
Jij maakt deze inspirerende reis niet alleen. Samen met andere sportievelingen ga jij dit avontuur aan waarbij jij samen hoge hoogtes bereikt en door diepe dalen reikt. Je deelt bloed, zweet en tranen. Gedurende deze belevingsreis komen de meest bijzondere gesprekken tot stand en ontstaan vriendschappen voor het leven. Je fietst iedere dag in een groep die wordt ingedeeld op basis van jouw fysieke en lichamelijke gesteldheid. Hiernaast wordt jij vanuit de reisleiding continu ondersteund en gefaciliteerd. Naast overnachtingen, diner en ontbijt op de meest bijzondere locaties verzorgen wij iedere dag een lunch, en koffie- en theemomenten in de ochtend en middag. Bananen, pasta soep of eieren? Een team van specialisten zorgt ervoor dat jij iedere dag goed verzorgd de plaats van bestemming bereikt.Voor meer informatie zie VNB
 
• een 10daagse medisch begeleide inspiratiereis per bus naar Rome voor zorgbehoevende pelgrims en hun reisgenoten. Voor meer informatie zie VNB
 
Inspirerend Rome in 6 dagen
In de herfstvakantie de Eeuwige Stad ontdekke...Wat doe jij deze herfstvakantie? Ga mee op inspiratiereis naar de Eeuwige Stad: Rome.
 
Rome is een ware beleving. Iedere pelgrim, jong of oud, moet eens in zijn leven deze stad hebben bezocht. Opgebouwd door de romeinen en inmiddels uitgegroeid tot mondaine wereldstad heeft Rome vele gezichten. Gezichten die erop wachten om ontdekt te worden.

De Sint-Pieter en het Sint-Pietersplein, de overige drie hoofdbasilieken: de Santa Maria Maggiore, de Sint-Jan van Lateranen en de Sint-Paulus Buiten de Muren. Het schitterende centrum met o.a. de Spaanse Trappen en de Trevi fontein en het Oude-Rome met o.a. de Piazza Venezia, het Colosseum en het Forum Romanum. Rome is niet voor niets de belangrijkste stad van Italië.

Ga jij deze herfstvakantie mee op zoek naar de wortels van het katholieke geloof? Ga jij mee het echte Rome ontdekken? Ga jij mee op audiëntie bij de paus?
Voor meer informatie zie VNB

Skip Navigation Links.

Reserveer uw plaats


Handige links

livestream