Maak nu op een bijzondere manier kennis met Kenia. Een reis gericht op de werken van barmhartigheid in een Afrikaans land. Een land met prachtige landschappen, een kleurrijke cultuur en nog volop in ontwikkeling. Deze reis gaat verder dan een safari, we gaan beleven hoe Kenianen hun geloof vieren, hoe het lokale leven eruit ziet en hoe projecten het land vooruit proberen te helpen.
 
 
Onder begeleiding van een Nederlandse en Keniaanse reisleider ontdekken we dit veelkleurige land. We rijden door prachtige landschappen, bezoeken het Victoriameer en doen een Natuurpark aan. Maar we bezoeken ook de fraters CMM en hun projecten. Zo vieren we samen met de fraters en de lokale bevolking. Bezoeken we onder andere basis- en middelbare scholen, een gezondheidsproject, een theeplantage en mensen in hun eigen woonomgeving. Ook praten we met fraters die in Keniaanse gevangenissen werken en bezoeken we een aantal lokale heiligdommen en Keniaanse steden. Het wordt een betekenisvolle reis vol bijzondere ervaringen!

Deze reis heeft een gegarandeerd vertrek.


 
 

Informatie

Wilt u vrijblijvend de folder of meer informatie ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Roosmarie Manders (06) 51 46 55 70 of e-mail: roosmarie.manders@vnb.nl

 

 U kunt ook de website van VNB raadplegen

 

 


Skip Navigation Links.

Reserveer uw plaats


Handige links

livestream