Het bisdom van ’s-Hertogenbosch nodigt jongeren van 16 t/m 30 jaar uit om mee te gaan naar de Wereldjongerendagen in Panama van 14 tot 28 januari 2019.

 

 

Wereldjongerendagen
De Wereldjongerendagen (WJD) zijn het grootste jongerenevenement ter wereld. Honderdduizenden jongeren uit de hele wereld komen samen om het katholieke geloof te vieren. WJD betekent dan ook: nieuwe vrienden maken, nieuwe culturen leren kennen, feest vieren, samen de eucharistie beleven, je grenzen verleggen en vooral heel veel gezelligheid. Het belooft een ervaring te worden om nooit te vergeten. Dus wees erbij in januari 2019!

Discover your identity
Paus Franciscus noemt Maria een voorbeeld, een rolmodel voor jongeren en hij nodigt de jongeren uit om zich het verleden te herinneren, moed te hebben voor het heden en hoop voor de toekomst. Daarom koos de Paus voor de wereldjongerendagen het thema: ‘Zie de dienstmaagd des Heren; mij geschiede naar uw woord’. Die hoop, die moed, dat voorbeeld willen wij ontdekken onder het motto: "Discover your identity”.

Discover Panama
Deze landelijke reis wordt georganiseerd door Jong Katholiek en VNB en zorgt ervoor dat jij tijdens de Days in the Diocese en de Wereldjongerendagen in Panama bent. Dit is de kortste reis naar Panama. Er zijn een paar dagen in Santiago de Veraguas voor aanvang van de Days in the Diocese. Na de slotviering vertrek je direct naar het vliegveld.

Langer in Panama blijven? Dat kan. We hebben ook een langere 21-daagse en 22-daagse reis naar Panama op het programma staan. Naast Panama ook het Mexicaanse Guadaloupe bezoeken? Ook dat is mogelijk. Meer weten over deze reizen? Klik hieronder op de reis.

 

Voor meer informatie

Kan je contact opnemen met Pastoor Theo Lamers -of- kijk op de speciale WJD pagina
 


Skip Navigation Links.

Reserveer uw plaats


Handige links

livestream